HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Triplex Haaksbergen

Voor triplex in Haaksbergen kunt u een beroep doen op Houtcentre De bruin. Wij hebben naam gemaakt als leverancier van hout en andere materialen dat van hoogwaardige kwaliteit is. Daarbij zijn wij een sterk servicegericht bedrijf. Onder ander voor watervast multiplex zit u bij ons goed. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Ook voor advies kunnen we worden ingeschakeld. Als u multiplex platen bij ons bestelt zorgen wij ervoor dat ze zo spoedig mogelijk bij u worden bezorgd. Wij komen onze afspraken na. Voor triplex in Haaksbergen kunt u terugvallen op Houtcenter De Bruin. Met onze klantgerichte aanpak maken we het verschil. We gaan voor u aan de slag. Uw wensen vormen voor ons de leidraad. Op basis van wat u aanreikt stellen wij onze productenlijn samen. Een van de items die erg in trek zijn is Berken multiplex. Ook Okoume, hardwoodtriplex, Greenplex, populierentriplex, buigtriplex, garantietriplex, betontriplex, gegrond triplex, underlayment en osb tong en de groef kunt u bij ons vinden. Ons assortiment is ruim en gevarieerd. Voor triplex in de regio Haaksbergen kunt u zich wenden tot Houtcentre De Bruin.

Bekijk ons Triplexassortiment »

Triplex Haaksbergen

Houtcentre De Bruin gaat voor tevreden klant
Wij gaan voor een tevreden klant, komen u tegemoet. Houtcentre De Bruin wil u een zo compleet mogelijk aanbod bieden. Wij staan voor u klaar. Voor triplex in Haaksbergen bent u bij Houtcentre De Bruin aan het juiste adres.

In onze online shop zijn al onze producten op overzichtelijke wijze uitgestald. Daar maken we werk van. Wij zijn thuis in de branche, weten wat er wordt gevraagd. Houtcentre De Bruin is een modern bedrijf met alle benodigde faciliteiten. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen. Voor triplex in Haaksbergen kunt u zich richten tot Houtcentre De Bruin.

Wij hebben oog voor detail. Triplex in de regio Haaksbergen, dat vindt u bij Houtcentre De Bruin. Zie hier meer over ons:

Neem contact met ons op »

Als u meer wilt weten over triplex in Haaksbergen, of als u meer informatie wilt over Houtcentre De Bruin, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?