HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Triplex Almelo

Triplex in de regio Almelo wordt verkocht door Houtcentre De Bruin. Wij beschikken over een ruim assortiment triplex, waaronder buigtriplex en betontriplex. Als professioneel bedrijf zijn wij gespecialiseerd in hout en leveren we aan zowel zakelijke klanten als particulieren.

Bekijk ons Triplexassortiment »

Triplex Almelo

Heeft u triplex platen nodig? Afhankelijk van waar u het voor wilt gebruiken, kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten triplex. Wij geven u graag deskundig advies voordat u triplex bij ons koopt. Wij beschikken namelijk over een zeer groot assortiment triplex platen. U kunt hierbij denken aan:

Maar wij verkopen ook okoume, greenplex, populierentriplex, buigtriplex, garantietriplex, gegrond triplex, underlayment, osb tong en groef. U merkt het, welk soort triplex u ook nodig heeft, u vindt het zeker bij ons.

Triplex bekijken en bestellen in regio Almelo

In ons bedrijfspand in Enschede kunt u al onze triplex platen bekijken en bestellen. We hebben heel veel triplex op voorraad zodat we direct kunnen leveren. Dankzij onze snelle en betrouwbare service hebben we veel vaste klanten, zoals aannemers, timmerbedrijven, klusbedrijven en woningbouwverenigingen. Wij leveren onze triplex platen dan ook in de hele regio Enschede en Almelo. Dat is een extra service die wij onze klanten bieden. Uiteraard kunnen particulieren in de regio Almelo ook gewoon bij ons terecht om triplex te bestellen. Bij een besteding van 50 euro of meer bezorgen wij de triplex platen gratis bij u thuis in heel Almelo.

Als groot houtcentre hebben wij de mogelijkheid om triplex platen in grote getale in te kopen. Hierdoor kunnen we al onze klanten een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding bieden. Op onze internetsite kunt u al het triplex bekijken dat wij verkopen. U vindt hier de soorten, maten en prijzen. Uiteraard kunt u de triplex platen meteen online bestellen als u dat wenst. Erg handig, als u precies weet wat u nodig heeft. Uiteraard zijn wij FSC en PEFC gecertificeerd. Dat betekent dat de grondstoffen voor onze triplex platen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Het kopen van hout voorzien van deze keurmerken draagt bij aan bescherming van bossen wereldwijd.

Neem contact met ons op »

Bekijk en bestel ook online triplex in de regio Almelo. Of breng een bezoek aan ons bedrijfspand. En heeft u verder nog vragen of wilt u meer weten over onze triplex? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?