HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Plaatmateriaal Almelo

Plaatmateriaal in de regio Almelo wordt verkocht door Houtcentre De Bruin. Wij zijn een professioneel bedrijf uit Enschede met een groot aanbod van verschillende kwalitatief zeer hoogwaardige houtsoorten. We beschikken over een breed assortiment plaatmaterialen, gemaakt van de beste houtsoorten en voorzien van keurmerken als FSC en PEFC. Welk plaatmateriaal u ook nodig heeft, in de regio Almelo bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk ons plaatmateriaal »

Plaatmateriaal Almelo

Plaatmateriaal is voor vele doeleinden te gebruiken. Hoofdzakelijk wordt plaatmateriaal gebruikt voor interieur, exterieur, constructies of voor betonbekisting. Afhankelijk van wat u wilt maken kiest u het meest geschikte plaatmateriaal. Komt u bij ons in de zaak, dan kunnen onze medewerkers u van deskundig advies voorzien. Zo weet u zeker dat u in de regio Almelo met het juiste plaatmateriaal in huis komt.

Plaatmateriaal regio Almelo voor bedrijven en particulieren

Plaatmateriaal leveren wij in de regio Almelo aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Dus aannemers, timmerfabrieken, klusbedrijven en doe-het-zelf klussers zijn bij ons aan het juiste adres. Iedereen kan voor plaatmateriaal bij ons in de regio Almelo terecht. In onze zaak heeft u een goed overzicht van al het plaatmateriaal dat wij verkopen. Op onze site hebben we echter ook plaatmateriaal online gezet. Zo kunt u kiezen uit:

Het plaatmateriaal op onze website wordt online verkocht. Als u precies weet welk plaatmateriaal u nodig heeft kunt u dat dus online bestellen. Voor particulieren geldt dat wij bij bestellingen vanaf 50 euro gratis thuisbezorgen in de regio Almelo. Uiteraard mag u het plaatmateriaal ook bij ons ophalen. U kunt vooruitbetalen of contant bij ophalen of afleveren.

Neem contact met ons op »

In ons bedrijfspand in Enschede kunt u 6 dagen per week terecht. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. U vindt hier al het plaatmateriaal dat wij verkopen. Voor eventuele vragen of advies kunt u altijd bij onze deskundige medewerkers terecht. Uiteraard kunt u in de regio Almelo ook eerst bellen wanneer u meer informatie wenst over ons plaatmateriaal. Wij horen of zien u graag, bekijk de route naar onze zaak.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?