HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Overkappingen Almelo

Voor het maken van overkappingen bent u in Almelo aan het juiste adres bij Houtcentre De Bruin. In de hele regio Almelo kunt u bij ons terecht voor overkappingen. Wij leveren producten voor allerlei soorten overkappingen. Of het nu gaat om houten overkappingen of om aluminium overkappingen, bij ons is het verkrijgbaar.

Zoek hier naar overkappingen »

Overkappingen Almelo

Een overkapping is een perfecte manier om uw huis of tuin mee te verfraaien. U kunt er heerlijk onder zitten. Zomer of winter, zon of regen, een overkapping is vrijwel het hele jaar door te gebruiken. Het biedt u bescherming tegen verschillende weerstypen zodat u nóg meer en nóg langer van uw tuin kunt genieten.

Om extra lang profijt te hebben van uw overkapping, is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. In de regio Almelo verkopen wij dan ook alleen maar overkappingen van hoge kwaliteit. Voor de prijs hoeft u het echter niet te laten. Onze overkappingen zijn allemaal scherp geprijsd.

Overkappingen op maat in Almelo

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. In de regio Almelo verkopen wij overkappingen van hout en aluminium. Alle overkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een stabiele constructie. De afmetingen van onze overkappingen zijn divers. Zo kunt u bij ons in de regio Almelo dus altijd een overkapping bestellen die precies voldoet aan uw wensen. Het mooist is dat uw overkapping goed aansluit bij uw huis of precies mooi past in uw tuin. Onze medewerkers voorzien u graag van advies over onze overkappingen.

In ons bedrijfspand in Enschede bent u van harte welkom voor meer informatie over overkappingen. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor onderdelen van overkappingen. Zo verkopen wij voor overkappingen ook:

  • Serre-daken polycarbonnatplaat
  • Acrylaatplaten
  • Profielstystemen
  • Lichtkoepels
  • Lichtstraten

Neem contact met ons op »

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en kunt u een bezoek brengen aan ons bedrijf. Bekijk vanuit Almelo de route er naar toe. Op onze site kunt u echter 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor overkappingen. U kunt producten zelfs online bestellen. Voor particulieren geldt dat wij bij een bestellingen vanaf 50 euro de producten gratis thuisbezorgen in de regio Almelo.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?