HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Isolatie Oldenzaal

Het dak van een woning is één van de grootste warmteverliesgevende bronnen in een woning. Via het dak gaat er ongeveer 30% aan warmte verloren. Een goede isolatie in Oldenzaal is dus een vereiste voor iedere woning. Dakisolatie kan op meerdere manieren worden aangebracht. Dakisolatie met Polyurethaan (PUR) aan de binnen- of buitenzijde van het dak komt het vaakste voor.

Bekijk onze isolatiematerialen »

Isolatie Oldenzaal

Dakisolatie aan de binnen- en buitenzijde
Dakisolatie aan de binnenzijde van het dak is de meest voorkomende vorm van dakisolatie. Hierbij wordt er aan de binnenkant van het dak een laag Polyurethaan aangebracht. Dit staat bekend om haar hoge isolatiewaarden en wordt naadloos tegen de binnenzijde van het dak gespoten. Dakisolatie aan de binnenzijde is mogelijk als het een schuin dak betreft. Dakisolatie aan de buitenzijde komt vooral veel voor bij nieuwbouwwoningen. Tijdens de bouw van de woning wordt er op het dak een naadloze Polyurethaan isolatielaag aangebracht. Na het aanbrengen van deze isolerende laag kunnen de panlatten en dakpannen worden aangebracht. Uiteraard is dit ook mogelijk bij bestaande woningen, maar dit vergt een behoorlijke investering. Daarom is bij bestaande woningen dakisolatie aan de binnenzijde een logischere optie.

Voordelen isolatie

  • Minder energiekosten
  • Snelle terugverdientijd
  • Verhoging van het wooncomfort
  • Waardestijging van uw huis

Uw investering in isolatie in Oldenzaal verdient zich gemiddeld binnen 5 tot 8 jaar terug. Bij de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van dakisolatie zelfs nog kleiner. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie, dan wordt de terugverdientijd nog eens extra verkort. Door het isoleren van het dak stijgt de oppervlakte temperatuur aan de binnenzijde. Door de afwezigheid van oppervlakten die kou uistralen in huis, wordt de warmteafgifte gelijkmatig beleefd. Dit resulteert vanzelfsprekend in minder energieverbruik, maar daarbij ervaart u het binnenklimaat in de ruimte als prettiger.

Het aanbrengen van energiebesparende maatregelen wordt gezien als een woningverbetering. Een investering daarin zal daarom de waarde van uw woning doen stijgen. Daarbij zullen bij een goed geïsoleerde woning de energielasten veel minder hard stijgen, waardoor ook de energielasten van de woning betaalbaar blijven.

Neem contact met ons op »

Wilt u meer weten over isolatie in Oldenzaal? U kunt altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?