HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Isolatie Almelo

Isolatie voor uw huis in de regio Almelo? Houtcentre De Bruin levert vele isolatie materialen voor het isoleren van huizen. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Dus aannemers, maar ook doe-het-zelf klussers kunnen bij ons in de regio Almelo terecht voor isolatie.

Bekijk onze isolatiematerialen »

Isolatie Almelo

Het isoleren van een huis is zeer belangrijk. Met een goede isolatie bespaart u een heleboel stookkosten. Isolatie houdt de warmte in huis vast en geeft kou geen kans om binnen te dringen. Naast de lage energiekosten biedt een goede isolatie van uw huis nog meer voordelen:

  • U kunt comfortabel wonen. Met een goede isolatie creëert u een optimaal leefklimaat in uw huis. In de winter is het lekker warm en in de zomer is het heerlijk koel. Ook gaat u schimmelvorming tegen met een goede isolatie. Vocht krijgt namelijk geen kans om in de muur te trekken
  • Uw woning stijgt in waarde. Hoe beter uw huis geïsoleerd is, hoe hoger uw taxatiewaarde. Een huis met een hoog energielabel verkoopt beter omdat het minder energie verbruikt
  • U spaart het milieu. Door minder energie te verbruiken, stoot u minder CO2 uit. En dat is beter voor het milieu

Isolatie materialen bestellen in de regio Almelo

Om uw huis zo optimaal mogelijk te isoleren, heeft u goed isolatiemateriaal nodig. In de regio Almelo verkopen wij kwalitatief hoogwaardige isolatie. U kunt hierbij denken aan rockwool, steenwol, glaswol, isover, tempex, pir plaat, bouwfolie, dampopenfolie, spijkerflensdeken enzovoorts. Op onze website vindt u de categorieën waar wij onze isolatie materialen in hebben onderverdeeld:

U kunt de producten direct online bestellen. Wij leveren snel. Erg handig als u precies weet wat u nodig heeft. Bij een bestelling van 50 euro of meer bezorgen wij in de regio Almelo alle isolatie materialen gratis.

Neem contact met ons op »

In ons bedrijfspand hebben wij veel isolatie op voorraad. Woont u in de regio Almelo? Breng dan eens een vrijblijvend bezoek. Wij kunnen u dan ook van deskundig advies voorzien als u uw huis wilt isoleren. Bekijk de route naar ons pand of neem contact op voor meer informatie over isolatie.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?