HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

IJzerwaren Almelo

IJzerwaren bestelt u in de regio Almelo eenvoudig online. Bij Houtcentre De Bruin vindt u vele ijzerwaren uit voorraad leverbaar. Van schroeven tot hoekankers en van hamerpluggen tot bitjes: IJzerwaren bestelt u bij ons. Wij hebben een betrouwbare service en leveren snel!

Zoek hier naar ijzerwaren »

IJzerwaren Almelo

In de regio Almelo zijn wij het adres voor particulieren en bedrijven die ijzerwaren nodig hebben. Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor onze ijzerwaren. Wij hebben een ruim assortiment ijzerwaren online gezet, die u via onze site kunt kopen. Verdwaal nooit meer in een bouwmarkt en bespaar uzelf kostbare tijd waarin u had kunnen klussen of bouwen. Wij verkopen online ijzerwaren in de categorieën:

Alle producten die u online bestelt bezorgen we in de regio Almelo bij u thuis. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan ijzerwaren? Dan is de bezorging gratis. U kunt er echter ook voor kiezen om de bestelde ijzerwaren bij ons af te halen. U kunt zowel contant betalen als vooruitbetalen.

IJzerwaren in alle soorten en maten in de regio Almelo / Enschede

In ons bedrijf in Enschede vindt u nog veel meer ijzerwaren dan op onze site. IJzerwaren die wij in de regio Almelo / Enschede nog meer verkopen zijn bijvoorbeeld:

  • Balkschoenen
  • Hengen
  • Tuinklinken
  • Grendelsloten
  • Nemef beslag
  • Deurkrukken

Ons bedrijf is zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Hier kunt u ijzerwaren direct kopen of advies vragen aan één van onze medewerkers. Wij zijn een professioneel bedrijf en wij voorzien zowel particulieren als (bouw)bedrijven van een deskundig advies. Wij hebben gegarandeerd wat u zoekt!

Neem contact met ons op »

Al onze ijzerwaren zijn van hoge kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met de beste producten. In de regio Almelo staan wij bekend om onze hoogwaardige producten en onze uitstekende service. Ontvangt u graag meer informatie over onze ijzerwaren? Heeft u vragen over het plaatsen van een online bestelling of wilt u gewoon meer weten over ons in de regio Almelo? Neem dan contact met ons op of kom op bezoek in ons bedrijfspand. Wij horen of zien u graag.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?