HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Hout Oldenzaal

Bent u op zoek naar hout in Oldenzaal? Dan bent u bij Houtcentre de Bruin aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten hout. Zo hebben we hout dat u kunt gebruiken voor klussen aan uw huis, zoals de vurenhout latten. Deze kunnen worden gebruikt voor onder andere frames, raamwerken en bij het regelwerk voor wanden en plafonds.

Bekijk ons houtassortiment »

Hout Oldenzaal

Voordelen Houtcentre de Bruin
Houtcentre de Bruin is een professioneel bedrijf met een groot aanbod aan verschillende houtsoorten en verwante materialen. Al onze producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. De volgende kenmerken staan bij ons hoog in het vaandel:

  • Professioneel advies
  • Hoogwaardige producten
  • Uitstekende service

Soorten hout
Houtcentre de Bruin levert diverse soorten hout in Oldenzaal: van vuren en grenen tot Meranti, Bangkirai en Western Red Cedar. Ook kunt u bij ons terecht voor gewolmaniseerd tuinhout en Douglas tuinhout. Daarnaast leveren wij plinten, glaslatten, kozijnhout, dts kunststof, dorpels, neuten, gibolatten, lijstwerk, hoeklatten en koplatten.

Onze vurenhouten latten zijn vrijwel onmisbaar bij een constructieve klus: het wordt gebruikt bij regelwerk voor wanden en plafonds, voor frames en raamwerken en bij vele andere toepassingen. Geschaafd vurenhout is zowel stevig als licht. Ons vurenhout is verkrijgbaar in diverse kopmaten en lengtes.

Hout in Oldenzaal
Wij zijn een bekende en betrouwbare naam geworden voor een zeer uitgebreide klantenkring. We leveren de beste houtsoorten en materialen en dit doen wij snel en betrouwbaar. Onze afnemers zijn niet alleen particuliere klanten, maar ook de aannemerij, woningbouwverenigingen, timmerfabrieken, dakdekkers, klusbedrijven en nog veel meer. Onze afnemers zijn dus erg verschillend.

Neem contact met ons op »

Hout laten bezorgen
U hoeft niet langer naar buiten voor hout in Oldenzaal, u koopt het gewoon online. Het grote voordeel is dat het aan huis worden afgeleverd. Deze bezorgdienst van Houtcentre de Bruin is gratis bij een besteding van minimaal 50 euro. Onder dit bedrag worden er bezorgkosten gerekend. Het gebied waarin wij bezorgen strekt zich uit ongeveer van de Sallandse heuvelrug, via Eibergen langs de Duitse grens. Woont u buiten dit gebied? Neem dan gerust eens contact met ons op over de mogelijkheden voor eventuele bezorging buiten ons gebied.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?