HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Hout Hengelo

Woont u in Hengelo en zoekt u hout in Hengelo? Houtcentre de Bruin is een bedrijf met een groot aanbod aan verschillende houtsoorten en verwante materialen.

Bekijk ons houtassortiment »

Hout Hengelo

Diverse soorten hout in Hengelo
Houtcentre de Bruin levert verschillende soorten hout in Hengelo. Wij hebben hout dat u kunt gebruiken voor klussen aan uw huis. Zoals plinten die kozijnen en vloeren of uw plafond een afgewerkte rand geeft. Ook onze vurenhout latten zijn ideaal voor klussen in uw huis. Deze latten kunnen worden gebruikt bij regelwerk voor wanden en plafonds, maar ook voor frames en raamwerken en diverse andere toepassingen. Bovendien leveren wij hout dat voor de inrichting van uw tuin geschikt is. Onze tuinhout planken waar u bijvoorbeeld een schutting mee kan opzetten.

Samenvattend gezegd kunt u bij ons terecht voor de volgende soorten hout:

  • Vuren
  • Grenen
  • Meranti
  • Bankirai
  • Western Red Cedar
  • Gewolmaniseerd tuinhout
  • Douglas tuinhout

Naast bovengenoemde soorten hout leveren wij tevens plinten, glaslatten, kozijnhout, dts kunststof, dorpels, neuten, gibolatten, lijstwerk, hoeklatten en koplatten.

Hout in Hengelo bij Houtcentre de Bruin
Houtcentre de Bruin is een professioneel bedrijf met een groot aanbod aan verschillende houtsoorten en verwante materialen. Al onze producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Wij staan bekend om ons professionele advies, onze hoogwaardige producten en de uitstekende service. Wij zijn een bekende en betrouwbare naam geworden voor een zeer uitgebreide klantenkring. We leveren het beste hout in Hengelo en materialen en dit doen wij snel en betrouwbaar. Onze afnemers zijn niet alleen particuliere klanten, maar ook de aannemerij, woningbouwverenigingen, timmerfabrieken, dakdekkers, klusbedrijven en nog veel meer. Onze afnemers zijn dus erg divers.

Neem contact met ons op »

Hout laten bezorgen
U hoeft niet langer naar buiten voor hout in Hengelo, u koopt het gewoon online. Het grote voordeel is dat het aan huis worden afgeleverd. Deze bezorgdienst van Houtcentre de Bruin is gratis bij een besteding van minimaal 50 euro. Onder dit bedrag worden er bezorgkosten gerekend. Het gebied waarin wij bezorgen strekt zich uit ongeveer van de Sallandse heuvelrug, via Eibergen langs de Duitse grens. Woont u buiten dit gebied? Neem dan gerust eens contact met ons op over de mogelijkheden voor eventuele bezorging buiten ons gebied.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?