HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Hout Haaksbergen

Als u hout in Haaksbergen zoekt kunt u afstemmen op Houtcentre De Bruin. Wij hebben de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We leveren de beste houtsoorten en materialen. Daarbij zijn we een sterke servicegericht bedrijf. Wij gaan voor u aan de slag. Als u hout wilt kopen in Haaksbergen, denk dan aan Houtcentre De Bruin. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd assortiment en investeren daar ook sterk in. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hout, waaronder vuren, grenen, Meranti, Bangkirai, Western Red Cedar, gewolmaniseerd tuinhout en Douglas tuinhout. We willen onze klanten tegemoetkomen met onze producten en onze dienstverlening. Dat ziet u terug in ons aanbod. Ook voor plinten, glaslatten, kozijnhout, dts kunststof, dorpels, neuten, gibolatten, lijstwerk, hoeklatten en koplatten zit u bij ons goed. We zijn een toegankelijk bedrijf met topproducten, dat garant staat voor een klantvriendelijke instelling. Dat is ons handelsmerk. Mooi en goedkoop hout, dat vindt u bij ons. Wij zijn de specialist. Voor hout in de regio Haaksbergen bent u bij Houtcentre De Bruin aan het juiste adres.

Bekijk ons houtassortiment »

Hout Haaksbergen

Houtcentre De Bruin levert snel en volgens afspraak
Onze medewerkers zijn thuis in de branche. Als u hout wilt kopen in Haaksbergen en u bestelt bij Houtcentre De Bruin, dan weet u dat u van kwaliteit verzekerd bent. Wij zorgen ervoor dat de bestelling zo spoedig mogelijk bij u wordt bezorgd. Wij leveren snel en volgens afspraak en gaan voor een tevreden klant. Houtcentre De Bruin let op alle details. Onze medewerkers zijn deskundig en toegewijd. Voor hout in de regio Haaksbergen moet u bij Houtcentre De Bruin zijn.

Wij weten wat er wordt gevraagd. Houtcentre De Bruin speelt in op nieuwe ontwikkelingen. Bij alles wat we doen staat het belang van de klant voorop. Uw wensen vormen voor ons uitgangspunt van vertrek. Dat is de essentie voor ons. Voor hout in Haaksbergen kunt u zich wenden tot Houtcentre De Bruin.

Wij zijn thuis in de branche. Voor hout in Haaksbergen kunt u terugvallen op Houtcentre De Bruin. Zie hier meer over ons:

Neem contact met ons op »

Als u meer wilt weten over hout in Haaksbergen, of als u meer informatie wilt over Houtcentre De Bruin, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?