HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Hout Almelo

Hout nodig in Almelo? Bestel uw hout bij Houtcentre De Bruin. Wij zijn een professioneel bedrijf met een groot aanbod van kwalitatief zeer hoogwaardige houtsoorten. Wij leveren in de regio Almelo hout aan zowel particulieren als bedrijven.

Bekijk ons houtassortiment »

Hout Almelo

Houtcentre De Bruin is al ruim 20 jaar leverancier van de meest uiteenlopende soorten hout. Wij leveren de beste houtsoorten en zijn dan ook een betrouwbaar adres voor de inkoop van hout. Aannemers, woningbouwverenigingen, timmerfabrieken, klusbedrijven en particulieren weten ons te vinden. Om onze service zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten, kunt u al het hout ook online bij ons bestellen. Dat betekent dus dat u in de regio Almelo vanachter uw computer al het hout kunt bestellen dat u nodig heeft. Om het online kopen van hout nóg aantrekkelijker te maken kunt u gebruik maken van onze bezorgdienst. Erg handig, vooral bij de koop van lange latten hout die niet standaard in uw auto passen. U heeft zelf dus geen gedoe met het regelen van een bus of aanhanger. Bij particulieren bezorgen we bij een bestelling vanaf 50 euro het hout gratis thuis in Almelo.

Via onze site kunt u verschillende soorten hout online kopen. U kunt kiezen uit:

Maar heeft u hout nodig bijvoorbeeld speciaal voor kozijnen? Dan kunt u bij ons in de regio Almelo speciaal kozijnhout bestellen. U kunt hierbij kiezen uit:

  • Hardhout geprofileerd kozijnhout
  • Hardhout geprofileerd raamhout

Ook verkopen wij halfabrikaten zoals plinten, glaslatten, profiellijsten, koplatten, hoeklatten en leuningen. Maar ook verschillende soorten tuinhout.

Neem contact met ons op »

Alle soorten en maten hout bij Houtcentre De Bruin in de regio Almelo
U merkt het, bij Houtcentre De Bruin in de regio Almelo kunt u voor alle denkbare soorten en maten hout terecht. Uniek is dat u al onze producten online kunt bestellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons bedrijfspand. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend. U kunt hier met eigen ogen onze hout producten bekijken en eventueel direct meenemen. Voor vragen over het hout dat wij verkopen in de regio Almelo kunt u contact met ons opnemen. Wij horen graag van u.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?