HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Gipsplaten Oldenzaal

Bij Houtcentre de Bruin kunt u terecht voor gipsplaten in Oldenzaal. Wij leveren de volgende soorten gipsplaten:

  • Plafondplaten
  • Wandplaten
  • Stucplaten

Gipsplaten Oldenzaal

Bekijk onze gipsplaten »

Gipsplaten in Oldenzaal
Gipsplaten zijn platen van gips met een stukje karton eromheen. Ze zijn eenvoudig verwerkbaar voor bijvoorbeeld plafonds en muren. Uiteraard zijn gisplaten ook voor andere doeleinden te gebruiken. Het is belangrijk dat ze goed worden gemonteerd, dit gebeurt namelijk op een speciale manier. De gipsplaten worden op latjes geschroefd. Het is van belang dat het hart van de gipsplaat op een latje wordt bijgespijkerd. Natuurlijk moet er van tevoren goed worden uitgemeten hoeveel ruimte de gipsplaten innemen.

Heeft u gipsplaten in Oldenzaal gekocht en wilt u deze een kleurtje geven? Dan is het handig om dit van tevoren te doen. Neem hiervoor goed de tijd voordat u de gipsplaten tegen het plafond aanschroeft. Bij het monteren van de gipsplaten zijn er altijd twee personen nodig. De eerste schroeft de gipsplaat tegen de lat aan en de ander houdt de stempel vast. Dit is een hulpmiddel waarmee de gipsplaat tegen de latten aangedrukt kan worden. Probeer bij het monteren van de gipsplaten altijd ruimte rondom de gipsplaten vrij te houden. Op het eind plakt u strookjes hout op de rand van de gipsplaten, waardoor het mooi is afgewerkt.

Gipsplaten afwerken
Wilt u er een mooi plafond van maken, dan is het belangrijk om het gipsplafond ook mooi af te werken. Wanneer er nog gleuven in het plafond zitten, dient u deze af te werken. Ook kunt u het hele plafond nog stucen.

Eigenschappen van de gipsplaten

  • Brandwerend
  • Warmte-isolerend
  • Geluidswerend
  • Vochtregulerend

Houtcentre de Bruin
Houtcentre de Bruin is een professioneel bedrijf met een groot aanbod aan verschillende gipsplaten in Oldenzaal en verwante materialen. Al onze producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Wij staan bekend om ons professionele advies, de hoogwaardige producten en onze uitstekende service. Wij zijn een bekende en betrouwbare naam geworden voor een zeer uitgebreide klantenkring. We leveren de beste materialen en dit doen wij snel en betrouwbaar. Onze afnemers zijn niet alleen particuliere klanten, maar ook de aannemerij, woningbouwverenigingen, timmerfabrieken, dakdekkers, klusbedrijven en nog veel meer.

Neem contact met ons op »

Wilt u meer weten over onze gipsplaten in Oldenzaal? Neem dan eens contact met ons op.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?