HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Gipsplaten Hengelo

Bent u op zoek naar gipsplaten in Hengelo? Dan heeft u het juiste bedrijf gevonden. Houtcentre de Bruin levert verschillende soorten gipsplaten.

Bekijk onze gipsplaten »

Gipsplaten Hengelo

Diverse typen gipsplaten
Bij Houtcentre de Bruin vindt u verschillende typen gipsplaten in het assortiment. Deze zijn geschikt voor de afwerking van wanden en plafonds en ze zijn van zeer goede kwaliteit. Voor het creëren van naadloze wanden en plafonds hebben wij de AK gipsplaat met afgeschuinde kanten. Deze zijn verkrijgbaar in 9,5 en 12 mm. De RK gipsplaten hebben ronde kanten en worden gebruikt voor plafonds met in het zicht blijvende voegen. Deze gipsplaten in Hengelo zijn verkrijgbaar in 9,5 mm dikte.

  • Plafondplaten
  • Wandplaten
  • Stucplaten

Bent u van plan om een gipsplaten plafond te maken? Daar kunnen wij u goed over adviseren. We hebben voor u enkele handige tips en materialen die kunnen helpen bij het aanbrengen van een stevige gipsplaten plafond. Bekijkt u ons assortiment eens voor de verschillende soorten en maten gipsplaten in Hengelo. Wij kunnen u tevens helpen bij het adviseren voor het gebruik van lijm en andere hulpmiddelen. Daarnaast is het belangrijk dat u in ieder geval een goede stevige trap tot u beschikking heeft. Bovendien moet dit werk altijd gedaan worden door minimaal twee mensen.

Voordelen gipsplaten
Onze gipsplaten zijn meer dan alleen een praktisch afbouwproduct. Ze zijn stootvast, duurzaam, geluidsisolerend, brandwerend en vochtregulerend. De gipsplaten bieden dus heel wat voordelen voor zowel de professionele bouwer als de particuliere doe-het-zelver. Daarnaast onze gipsplaten in Hengelo uiterst stabiel, vormvast, universeel toepasbaar en een duurzame oplossing voor intensief gebruik. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in diverse hoogtes, wat het rendement verder verhoogt.

Neem contact met ons op »

Gipsplaten in Hengelo van Houtcentre de Bruin
Houtcentre de Bruin is een professioneel bedrijf met een groot aanbod aan verschillende gipsplaten in Oldenzaal en verwante materialen. Al onze producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Wij staan bekend om ons professionele advies, de hoogwaardige producten en onze uitstekende service. Wij zijn een bekende en betrouwbare naam geworden voor een zeer uitgebreide klantenkring. We leveren de beste materialen en dit doen wij snel en betrouwbaar. Onze afnemers zijn niet alleen particuliere klanten, maar ook de aannemerij, woningbouwverenigingen, timmerfabrieken, dakdekkers, klusbedrijven en nog veel meer.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?