HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Gipsplaten Almelo

Gipsplaten nodig in Almelo? Bij Houtcentre De Bruin vindt u een ruim aanbod gipsplaten. Onze klanten kunnen al ruim 20 jaar bij ons terecht voor hout en overige materialen zoals gipsplaten. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in de hele regio Almelo.

Bekijk onze gipsplaten »

Gipsplaten Almelo

Houtcentre De Bruin staat in Enschede. Hier beschikken we over een mooi bedrijfspand, waar wij al onze materialen voor u hebben klaarliggen. Bent u aannemer, timmerman of klusser? Dan bent u bij ons in de regio Almelo aan het juiste adres voor gipsplaten. Wij bieden u deskundig advies en een uitstekende service. Onze gipsplaten zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en uit voorraad leverbaar. U kunt ze dus per direct meenemen. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht voor het bekijken en kopen van de gipsplaten. We hebben hier al onze materialen opgeslagen, klaar voor de verkoop.

Online gipsplaten bestellen in Almelo

Tegenwoordig winkelt bijna iedereen online. Producten worden steeds vaker via internet besteld en bij de mensen thuisbezorgd. Dat is erg handig, want u hoeft de deur niet meer uit. Misschien verwacht u het bij bouwmaterialen niet direct, maar ook deze materialen worden steeds vaker online gekocht. Omdat wij als professioneel bedrijf in de regio Almelo graag meegaan met onze tijd, zijn onze gipsplaten inmiddels ook online verkrijgbaar. Via onze website kunt u alle gipsplaten die wij verkopen bekijken en bestellen. U kunt kiezen uit:

Maar wij verkopen ook ander plaatmateriaal online zoals brandwerend plaatmateriaal en cemtile betegelingsplaten.

Uiteraard bezorgen we in de regio Almelo de gipsplaten bij u thuis. Als u voor meer dan 50 euro aan materialen bij ons bestelt wordt de bestelling zelfs gratis bij u bezorgd. Een hele handige service, want zo hoeft u zelf geen speciaal vervoer te regelen om de gipsplaten op te halen.

Neem contact met ons op »

Dankzij onze scherpe prijs/kwaliteit verhouding en door onze snelle en betrouwbare service, hebben we een uitgebreide klantenkring opgebouwd met veel klanten in onder meer Almelo. Heeft u ook gipsplaten nodig? Bestel ze dan bij Houtcentre De Bruin. En heeft u vragen over onze gipsplaten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?