HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Deuren Hengelo

Zoekt u deuren in Hengelo? Houtcentre de Bruin levert diverse soorten deuren.

Bekijk onze deuren »

Deuren in Hengelo van Houtcentre de Bruin
Bij Houtcentre de Bruin kunt u terecht voor allerlei soorten deuren in Hengelo. Van hardboarddeuren en opdekdeuren tot stijldeuren en buitendeuren. Ook leveren wij voor- en achterdeuren, balkon- en tuindeuren, garagedeuren en alustabieldeuren.

Deuren Hengelo

Buitendeuren
Een buitendeur is een visitekaartje van het huis en kan veel over de bewoners zeggen. Daarnaast beschermt een deur u uiteraard tegen ongewenst bezoek. De buitendeur functioneert dus ook om uw veiligheid te garanderen. Niet alle deuren in Hengelo passen bij ieder huis en daarom is het van belang de juiste deur te kiezen. Een voordeur kan van verschillende materialen worden gemaakt:

  • Hout
  • Kunststof
  • Glas
  • Aluminium

Binnendeuren
Binnendeuren zijn er in verschillende houten uitvoeringen, zoals grenen of board. Grenen deuren worden in het geheel uitgevoerd met grenen. Dit in tegenstelling tot een boarddeur. Deze wordt voorzien van vurenhouten kantlatten op is opgevuld met een honingraatstructuur, vervaardigd uit karton. Ook binnendeuren zijn er in verschillende soorten. In een designdeur zijn vaak figuren gefreesd. Dit geeft de designdeur dan ook een unieke look, die nergens anders te vinden is. Een designdeur van hardboard is met spaanvulling voorzien van ingefreesde groeven. Het oppervlak dient nog gegrondverfd en afgelakt te worden.

Stijldeuren zijn deuren waarop ter versiering stijlen op aan zijn gebracht. Deze deuren ziet u dan ook vaak terug in een rustiek interieur. Stijldeuren kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden, zoals massief. De panelen kunnen eventueel worden vervangen door glas in diverse soorten. Stijldeuren zijn eveneens uitvoerbaar in gelakte uitvoeringen.

Voordelen Houtcentre de Bruin
Wij zijn een bekende en betrouwbare naam geworden voor een zeer uitgebreide klantenkring. We leveren de beste houtsoorten en materialen en dit doen wij snel en betrouwbaar. Onze afnemers zijn niet alleen particuliere klanten, maar ook de aannemerij, woningbouwverenigingen, timmerfabrieken, dakdekkers, klusbedrijven en nog veel meer. Wij zijn een professioneel bedrijf met een groot aanbod aan verschillende deuren in Hengelo en verwante materialen. Al onze producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. De volgende kenmerken staan bij ons hoog in het vaandel:

  • Professioneel advies
  • Hoogwaardige producten
  • Uitstekende service

Neem contact met ons op »

Wilt u meer informatie over onze deuren in Hengelo? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?