HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Dakbedekking Oldenzaal

Wilt u meer weten over dakbedekking in Oldenzaal? Houtcentre de Bruin levert allerlei dakafwerkingsproducten. Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak veel te verduren. Een goed aangelegd dak en het juiste onderhoud ervan is daarom zeer belangrijk.

Bekijk onze dakbedekking »

Dakbedekking Oldenzaal

Wanneer u uw huidige dakbedekking in Oldenzaal wilt vervangen kunt u dezelfde soort nemen, maar ook kiezen voor een ander type. Bij het bouwen van een nieuw huis zijn er natuurlijk veel mogelijkheden. Het type dakbedekking dat geschikt zal zijn is natuurlijk onder meer afhankelijk van het dak zelf. Betreft het een plat dak of is het een hellend dak? En wordt de ruimte onder het dak bewoond of gaat het om dakbedekking voor een schuur of garage? Al deze aspecten spelen een rol bij het maken van een keuze voor het meest geschikte type. Daar komt ook bij dat het soort dakbedekking aansluiting moet vinden bij de uitstraling en overige gebruikte materialen van het pand.

Soorten dakbedekking in Oldenzaal

  • Dakpannen
  • Kunststof
  • Bitumineuze dakbedekking
  • Aluminium

Dakpannen zijn wellicht een van de meest bekende mogelijkheden om te gebruiken. Ook is er veel mogelijk met betrekking tot het type dakpan, zodat de dakpannen bij de uitstraling en het materiaalgebruik van het huis kunnen aansluiten. Kunststof wordt steeds meer toegepast en beschikt dan ook over prima kwaliteiten zoals weersbestendigheid, een lange levensduur, kleurbehoud en het is onderhoudsvrij. Bitumineuze dakbedekking wordt vooral vaak gebruikt voor platte daken en is een sterk materiaal dat op diverse manieren op het dak kan worden bevestigd. Bijvoorbeeld door middel van branden, föhnen of verlijmen. Aluminium neemt in populariteit toe, omdat er zoveel toepassingsmogelijkheden zijn. Eigenschappen van aluminium zijn het lichte, maar tevens het sterke karakter en de duurzaamheid.

Isolatie
Afhankelijk van welk dak van dakbedekking in Oldenzaal voorzien moet worden, is het raadzaam om tegelijkertijd aandacht te besteden aan de isolatie. Isolatie in combinatie met dakbedekking zorgt in ieder geval voor meer comfort in de woning. Bovendien leidt het tot lager lasten op het gebied van energiekosten, doordat de ruimte minder verwarmd hoeft te worden.

Neem contact met ons op »

Voor meer informatie over dakbedekking kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?