HomeOver onsProductenAanbiedingenRouteContactBestellijst
Houtcentre de Bruin Enschede
  Producten    Hout
Hout
Plaatmateriaal
Gips/gipsvezelprod. Brandvertr. pl
Isolatie en Folies
Deuren en kozijnen
Kozijnhout
Halfabrikaten
Gevelbekleding
Dakafwerkingsproducten
Dakvensters/lichtkoepels
In/exterieur afwerkingsprod.
Tuinhout
Bevestigingsmaterialen
Lijm / Kit / Verf / Houtolie
Vloeren


artikelen zoeken

Dakbedekking Haaksbergen

Voor dakbedekking in Haaksbergen kunt u aankloppen bij Houtcentre De Bruin. Wij voeren een uitgebreid en aantrekkelijk assortiment. Houtcentre De Bruin levert hout en ander materialen van topkwaliteit. Onze mogelijkheden zijn groot. Voor onder andere dakpannen en dakbedekking in is Houtcentre De Bruin het vertrouwde adres. We koppelen vakkennis aan een servicegerichte werkwijze. Houtcentre De Bruin geeft ook advies. Veel dakdekkers behoren tot onze klantenkring. We doen er alles aan om u tegemoet te komen. Dat ziet u terug in ons aanbod en onze dienstlevering. De verschillende soorten dakbedekking die we in onze shop hebben: glasvlies talkzand, Canagum onderlaag 460P60, brandrol Canagum APP 4mm 470k14, 470K24 gemineraliseerd, aluminium daktrim, kiezelbak standsuitloop, onderuitlaad, spuwer, lood en loodvervanger. Daarbij laten we ons leiden door de wensen van de klant. Voor dakbedekking in de regio Haaksbergen kunt u zich richten tot Houtcentre De Bruin.

Bekijk onze dakbedekking »

Dakbedekking Haaksbergen

Houtcentre De Bruin: verzekerd van kwaliteit
Het pakket dat we aanbieden wordt steeds van nieuwe impulsen voorzien. Daar investeren we in. U bent bij ons verzekerd van een kwaliteit. Als u dakbedekking in de regio Haaksbergen zoek, is Houtcentre De Bruin de partner waarop u kunt bouwen. We hebben oog voor detail. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. Voor dakbedekking in Haaksbergen kunt u naar Houtcentre De bruin gaan.

We willen u de kwaliteit blijven bieden die u van ons mag verlangen. Daar zorgen we voor. Houtcentre De Bruin is een perfectionistisch bedrijf. Het moet kloppen zoals overeengekomen. Daar gaan we voor, daar maken we een erezaak van. Die instelling heeft ons tot het bedrijf gemaakt dat we nu zijn. Voor dakbedekking in Haaksbergen kunt u zich wenden tot Houtcentre De Bruin.

Wij handelen opdrachten snel en volgens afspraak af. Onze medewerkers gaan met uw opdracht aan het werk. Voor dakbedekking in de regio Haaksbergen kunt u terecht bij Houtcentre De Bruin. Zie hier meer over ons:

Neem contact met ons op »

Als u meer wilt weten over dakbedekking in Haaksbergen, of als u meer informatie wilt over Houtcentre De Bruin, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat andere mensen zochten:

Hendrik ter Kuilestraat 175a | 7547 SK ENSCHEDE | T 053 - 4352843 | F 053 - 4331765 | Hout | Populaire termen
Website by Heuvelman-internet
 
 

Inloggen debiteuren

Debiteurnummer:
Wachtwoord:
inloggen
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten klik hier?